De trend om te douchen in 2019

Trend 2019: Een badkamer met douchewanden in atelier stijl


Glazen wanden met een industriële toets die een “loft” sfeer in je ruimte binnenbrengen. Het zijn de trendsetters van 2019. Ze maken je badkamer tegelijk modern en vintage. Vooral als douchewand zijn ze heel populair.


Een moderne badkamer met een vintage toets


Een zwart accent, het is dé trend van het moment voor een stijlvolle, moderne badkamer. Tegelijk geeft het je badkamer ook een vintage uitstraling. Deze combinatie van verschillende stijlen is heel aanwezig in 2019. Ook diverse materialen worden uitgebreid gecombineerd. Zo is de clash van het koele, zwarte metaal met het landelijke, zachte hout tegelijk een match. De stedelijke look wordt puurder een warmer gemaakt dankzij het hout.


De combinatie van atelier douchewanden met marmeren accentenbrengt een elegante, luxueuse look.

Voor een op en top industriële vintage look, kan je de douchewanden combineren met vintage wandtegels (zoals witte “metro” tegels)of vloertegels.

Kies voor klassieke tegels, eventueel in combinatie met een retro bad, voor een mooi samenspel met de klassieke retro look.Je badkamer baadt in het licht


Atelier douchewanden bieden meer dan enkel esthetische voordelen: ze geven de ruimte een heel open en luchtig gevoel. Je kan je badkamer ermee indelen naar wens zonder volume en dieptegevoel te verliezen, zelfs in de kleinere badkamers. Door te spelen met transparantie blijft de ruimte open en wint ze aan lichtinval. Daarnaast maakt de atelier douchewand van de badkamer een ruimte met een onbestwistbare klasse.


Meer privacy? Kies voor mat glas en geef je badkamer meteen een extra vintage look.


Extra: combineer met zwarte badkamerkranen


Maak je badkamer helemaal design en elegant door de atelier douchewanden te combineren met zwarte kranenDeze collecties kunnen je alvast inspireren:


                

Meer inspiratie? Kom langs in uw dichtsbijzijnde showroom

Vond u dit artikel interessant?

Meer van Facq

10x advies voor het inrichten van een kleine badkamer
d6db7b5765e381dced74c79cda53e7f7
Lees dit artikel
Een badkamer in de slaapkamer: goed idee of niet?
6ed97bce1a32ea610ce3cf9a0f0441f7
Lees dit artikel
Bad of douche? Hoe maak je de keuze?
c30d9b3fd3297c260bd64676aae76831
Lees dit artikel

Registreren

Meld je aan om de nieuwste inspiraties en tips voor je project te ontdekken