Geniet maximaal van je schuiframen!

Een grote en elegante schuifdeur is een blikvanger in elke woning. Heb je bouw- of verbouwplannen, en heb je ooit al eens vol bewondering naar een project met een prachtige schuifdeur staan kijken? Dan is het nu hét moment om er volop voor te gaan.

Want dankzij een naadloze overgang tussen deur, terras en tuin lijken schuifdeuren je woonruimte te vergroten én je geniet van maximaal daglicht. Voordelen genoeg dus, maar waar moet je op letten om maximaal van een schuifdeur te kunnen genieten?

Design
Wil je flexibiliteit op designvlak, dan is aluminium een slimme keuze. Dankzij de extreme stabiliteit van het materiaal zijn constructies mogelijk met slanke profielen en bijzonder grote glasoppervlakken. Zo kan je ongehinderd van een prachtig panorama genieten. Een mooi voorbeeld is het gloednieuwe schuifsysteem ASE 67 PD van Schüco, een stijlvolle combinatie van Italiaans design en Duitse topkwaliteit. De ASE 67 PD werd ontwikkeld door Schüco Italië; de vormgeving is dan ook hypermodern, met slanke en strak afgelijnde raamprofielen.

« PD » is kort voor Panoramic Design, alles is er met andere woorden op gericht om zoveel mogelijk licht binnen te laten. Met de ASE 67 PD kunnen vleugelbreedtes tot 3.200 mm breed x 3.000 mm hoog worden gerealiseerd. In de brede 90 mm versie kan de volledige vleugel in het buitenframe worden geïntegreerd, wat de zichtbare oppervlakte van het glas vergroot. De smalle 57 mm versie vraagt dan weer minder plaats en is perfect geschikt voor renovatieprojecten. De barrièrevrije drempel zorgt bovendien voor een naadloze overgang van binnen naar buiten, het toppunt van comfort!

Energie-efficiëntie
In de winter moet de kou buiten blijven, en in de zomer de hitte. Da’s logisch, maar vele schuifdeuren, zeker met grotere glasoppervlakten, geven je hiervoor weinig garantie. Daarom beschikken alle schuifdeuren van Schüco over uitstekende thermische isolatie, waardoor je in alle omstandigheden van een aangenaam binnenklimaat kan genieten.

Veiligheid
Ook op het vlak van de veiligheid heeft aluminium heel wat te bieden: de hoge materiaalstabiliteit van de profielen draagt aanzienlijk bij tot een betere inbraakbeveiliging. Bij de ASE 67 wordt een uniek en modulair veiligheidssysteem volledig in de vleugel ingebouwd, waarbij vergrendeling zowel in open als gesloten toestand mogelijk is.

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschikt u altijd over een vakman in uw buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat u zeker kunt zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.


> Klik hier en zoek direct met uw postcode naar een Schüco Premium Partner bij u in de buurt.

Vond u dit artikel interessant?

Meer van Schüco

De drie voordelen van aluminium zonwering
1e729f1d58095b15c526b9a4980b6674
Lees dit artikel
Je voordeur openen met je smartphone? Het kan!
05950d2d0859a2ed772233c459d8fca6
Lees dit artikel
5 redenen waarom aluminium ramen en deuren een slimme keuze zijn.
d7337c87d0d0fb58e4ea96f4a036d2d0
Lees dit artikel

Inloggen

Registreer je en verzamel de nieuwste inspiratie en tips voor jouw project