Je voordeur openen met je smartphone? Het kan!

We leven in een digitale maatschappij. Digitale toepassingen en oplossingen vind je overal om je heen, en waarschijnlijk hebben ze ook al de weg naar jouw woning gevonden. Eén van die gloednieuwe toepassingen die jouw leven makkelijker maken is de BlueCon van raam- en deurenfabrikant Schüco. Dankzij deze handige app heb je geen traditionele huisdeursleutel meer nodig!  

Hoe werkt het? 
Schüco BlueCon maakt het mogelijk je deur te openen met je smartphone. Via Bluetooth wordt een verbinding tussen het deurslot en je smartphone tot stand gebracht. Een in de deurstijl geïntegreerde module controleert of de persoon die de deur nadert toegangsrecht heeft. Via de BlueCon App kan je instellen of je de deur manueel – met een druk op de smartphone-knop dus – of automatisch dient te openen. Dankzij de uitnodigingsfunctie kan je andere personen toegangsbevoegdheid geven, permanent of voor een beperkte tijd. Een eenvoudige Plug & Play-installatie met de Schüco-kabelset maakt het Schüco BlueCon-pakket compleet.

Schüco bevestigt reputatie op vlak van veiligheid 
Naast comfort heeft Schüco ook een uitstekende reputatie op het vlak van veiligheid hoog te houden. De deuren, ramen en schuifsystemen van het bedrijf staan bijvoorbeeld wereldwijd bekend om hun uitstekende inbraakwerendheid. Het Schüco BlueCon systeem voldoet aan de hoogste veiligheidsvereisten. Bij verlies van je smartphone kan een onbekende het wachtwoord voor het gebruikersaccount in de app onmogelijk wijzigen, noch kan deze persoon de module resetten naar de fabrieksinstellingen, waardoor toegang door onbekenden uitgesloten is.

Stijlvolle moderne look 
De Schüco BlueCon biedt je comfort, veiligheid maar ook esthetiek. Naar goede Schüco gewoonte werd gekozen voor een zeer verfijnd design. De in de deurstijl geïntegreerde module zorgt voor een pure en moderne look.

> Kijk hier voor meer informatie.

> Bekijk hier het filmpje

Schüco Premium Partners

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschik je altijd over een vakman in je buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat je zeker kan zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. 


> Klik hier en zoek direct met uw postcode naar een Schüco Premium Partner bij u in de buurt.

Vond u dit artikel interessant?

Meer van Schüco

Geniet maximaal van je schuiframen!
6ae628e704239b7b2fb4755f55ddce48
Lees dit artikel
De drie voordelen van aluminium zonwering
1e729f1d58095b15c526b9a4980b6674
Lees dit artikel
5 redenen waarom aluminium ramen en deuren een slimme keuze zijn.
d7337c87d0d0fb58e4ea96f4a036d2d0
Lees dit artikel

Inloggen

Registreer je en verzamel de nieuwste inspiratie en tips voor jouw project