Trendy accessoire: een ronde spiegel


Het is een trend waar je niet meer omheen kunt: ronde spiegels vind je in alle trendy tijdschriften en decoratiewinkels. Vergeet spiegels op voet en spiegels op maat. Dé ster van het moment is de ronde spiegel.

Zolang het rond is, is het goed!

Aan ronde spiegels is er geen gebrek. Je hebt ze in alle soorten: met een kader in rotan, opgehangen aan een touw of aan een lederen riem, met een houten kader dat ook als tablet voor een lippenstift of sleutels fungeert... Of je nu voor een minimalistische Scandinavische wandspiegel opteert of voor een klassieker model met vergulde rand, het belangrijkste is dat hij rond is.
Zolang het rond is, is het goed!

Deze spiegel dient eerder om je muur te versieren en te decoreren dan om je mooi te maken maar het ene sluit het andere niet uit. Spiegels zijn bovendien niet alleen decoratief, ze weerkaatsen ook het licht en doen de kamer groter lijken. Waarom vervang je de traditionele spiegel op maat van de badkamer eens niet door een mooie decoratieve hangspiegel?

Zonnespiegel

Als je maar een spiegel in huis hebt, laat het dan een zonnespiegel zijn. Dit is de absolute ‘must-have’ van het moment. Vind je er geen op de rommelmarkt of in een tweedehandswinkel, dan kun je er zeker een op de kop tikken in een decoratiewinkel.


Vond u dit artikel interessant?

Meer van ConstructR

De juiste verlichting in elke ruimte
a2caf052480036bc21342a69a3029430
Lees dit artikel
Ideeën om de muren van een kinderkamer anders aan te kleden.
4e3227e4fb7058b9d059a34adc0b374a
Lees dit artikel
Een dressing op maat: de aandachtspunten
000100779e508af0fa9cd8986f60374f
Lees dit artikel

Registreren

Meld je aan om de nieuwste inspiraties en tips voor je project te ontdekken