Duravit

Maximale elegantie dankzij DURAVIT

In zowel mode als decoratie zijn sommige stukken tijdloos. De tijd verstrijkt zonder dat ze een rimpel krijgen en zal over tien jaar altijd zo trendy zijn. Ga voor zeker waarden zoals de nieuwe DURAVIT-serie! 

Dankzij de gepatenteerde c-bonded technologie van Duravit zijn de wastafel en de badmeubelunit op een unieke manier verenigd. Het meubel wordt met uiterste precisie tot op de millimeter vervaardigd en begint daar waar het keramiek stopt. De materialen komen in elkaar over en vormen één visuele entiteit. 


Speciaal ontworpen wastafels, gecombineerd met de L-Cube-serie meubels, creëren innovatieve, overzichtelijke oplossingen voor toiletruimtes - en meer ontwerpvrijheid in de badkamer. Alle creaties zijn gebaseerd op Christian Werner's L-Cube meubelserie. De tijdloze serie overtuigt met zijn enorme reeks geïndividualiseerde ontwerpen. 


Het zeer robuuste keramische oppervlak, gemaakt van het innovatieve DuraCeram®-materiaal, maakt de keramische / meubeleenheid resistent en gemakkelijk te reinigen. De perfecte en bijna onzichtbare kruising maakt de toiletruimte een echt meesterwerk. Beide elementen zijn duurzaam gebonden, naadloos en waterbestendig. Dankzij de bijna onzichtbare verbinding tussen keramiek en hout en de keuze van de L-Cube reeks van glanzend wit gelakt meubilair, lijken de materialen er één te zijn en een bijzonder verfijnde set te vormen.

Vond u dit artikel interessant?

Registreren

Meld je aan om de nieuwste inspiraties en tips voor je project te ontdekken