De drie voordelen van aluminium zonwering

Zonwering houdt tijdens de warme zomermaanden de zon buiten en beschermt je woning tegen oververhitting. Maar wat als je de warmte van de zon wel wil tegenhouden, maar toch zoveel mogelijk natuurlijk licht wil toelaten? Dan is zonwering met aluminium lamellen een perfecte keuze. We zetten even de grootste voordelen op een rij:

Maximale transparantie
Zonweringen met aluminium lamellen bieden verkoeling én zorgen voor een privacygevoel. Maar zelfs wanneer de zonwering volledig gesloten is, kan een graad van transparantie en een zicht naar buiten behouden worden. Wil je deze transparantie verhogen en écht maximaal van je uitzicht blijven genieten? Dan is de CSB (kort voor Concealed Shaped Blind) zonwering van Schüco de beste keuze. De Schüco CSB bestaat uit zeer lichte, slanke en stijlvolle aluminium lamellen.In opgerolde toestand zijn ze aan de buitenkant van je woning volledig aan het oog onttrokken Dankzij Schüco moeten dus geen compromissen meer worden gemaakt tussen design en comfort.

Licht en sterk 
Aluminium lamellen staan bekend om hun uitstekende technische eigenschappen. Ze zijn sterk, buigzaam, licht en vragen weinig onderhoud. De Schüco CSB gaat nog verder en garandeert een hoge windstabiliteit tot 25m/s, wat overeenkomt met windsterkte 9-10 op de beaufortschaal, dus een storm tot een zware storm. Niet onbelangrijk in een land als België, waar door het lange voor- en najaar een laagstaande zon met een behoorlijk strakke wind een veel voorkomende weerscombinatie is.

Verhoog het wooncomfort! 
Aluminium rolluiken zijn niet alleen tijdens warme dagen nuttig. Ze houden de zon en warmte buiten, maar omgekeerd houden ze tijdens de koude maanden de warmte ook beter binnen. De luchtbuffer tussen raam en rolluik zorgt immers voor een extra isolatielaagje dat langs twee kanten werkt. Zo wordt je wooncomfort meteen gevoelig verhoogd!  

> Meer weten? 

Schüco Premium Partners 

Dankzij een Belgisch netwerk van ‘Premium Partners’ beschik je altijd over een vakman in je buurt, die gespecialiseerd is in privéwoningen en werkt met 100% Schüco onderdelen, zodat je zeker kan zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. 


> Klik voor een Schüco Premium Partner in uw buurt!

Vond u dit artikel interessant?

Meer van Schüco

Geniet maximaal van je schuiframen!
6ae628e704239b7b2fb4755f55ddce48
Lees dit artikel
Je voordeur openen met je smartphone? Het kan!
05950d2d0859a2ed772233c459d8fca6
Lees dit artikel
5 redenen waarom aluminium ramen en deuren een slimme keuze zijn.
d7337c87d0d0fb58e4ea96f4a036d2d0
Lees dit artikel

Inloggen

Registreer je en verzamel de nieuwste inspiratie en tips voor jouw project