ZELF JE BADKAMER ONTWERPEN.

BESPAAR TIJD ÉN GELD: IN DRIE STAPPEN KAN JIJ VOLLEDIG ZELF JE BADKAMER ONTWERPEN

Heb je plannen om je badkamer te renoveren of verbouwen en wil je je interieur zo veel mogelijk zelf inrichten? Dankzij dit simpele stappenplan om je badkamer volledig zelf te ontwerpen, word jij in 1, 2, 3 je eigen interieurarchitect!

Ga op onderzoek uit: doe volop badkamer inspiratie en interieur ideeën op

Alles begint met inspiratieopdoen voor je nieuwe badkamer. Naar welke stijl wil je je badkamer inrichten en wat mag er zeker niet ontbreken? Zoek zoveel mogelijk badkamer ideeën op en stel je verlanglijstje samen via Pinterest, gratis inspiratie magazinesof interactieve catalogi. Op deze manier kan je een soort moodboard maken om een goed overzicht van je verlangens en duidelijke richtlijnen te hebben. Denk goed na over de essentials voor jezelf en je gezin en stel een setting samen die perfect bij jullie wensen aansluit.

Teken een 3D grondplan van je badkamer. Het is véél gemakkelijker dan het klinkt…

Als je een duidelijk beeld hebt van wat je allemaal wenst in je badkamer en welke badkamer inrichting jou het meest aanspreekt, ga je aan de slag met een gratis online badkamerplanner. Met deze tool kan je je badkamer heel gemakkelijk ontwerpen als een soort 3D grondplan. Zo kan je puzzelen tot je het perfecte geheel hebt en weet je exact wat al dan niet in jouw badkamer indeling zal passen. En het is nog leuk ook! Heb je je perfect match gevonden? Proficiat, je hebt zonet je eigen badkamer ontworpen!

Lees hier hoe de badkamerplanner precies werkt.

Print je ontwerp en ga met je badkamer plan langs bij een adviseur

Wanneer het plaatje volledig klopt voor jou, kan je een afspraak maken met een expert om je verder te adviseren en je design om te zetten in realiteit. Print je 3D plan uit en ga met je voorbeeld en moodboard langs in een Showroom. De afspraak zal vlot verlopen dankzij jouw duidelijke richtlijnen en je zal buitengaan met een voldaan gevoel. Zo gefixt!

Vond u dit artikel interessant?

Meer van Facq

10x advies voor het inrichten van een kleine badkamer
d6db7b5765e381dced74c79cda53e7f7
Lees dit artikel
De trend om te douchen in 2019
c87cc6ce7ab48064753c5e6d46883fce
Lees dit artikel
Een badkamer in de slaapkamer: goed idee of niet?
6ed97bce1a32ea610ce3cf9a0f0441f7
Lees dit artikel

Inloggen

Registreer je en verzamel de nieuwste inspiratie en tips voor jouw project