Black is back: zwart voor een design badkamer


Black is back: zwart voor een design badkamer


September betekent het begin van het nieuwe schooljaar, maar ook en vooral de afspraak voor design en nieuwigheden. FACQ stelt dé trend van het moment voor: een elegante zwarte toets voor een bijzonder stijlvolle en moderne badkamer, contrasterend met het gebruikelijke wit van het sanitair. Gedaan met chroom, lang leve het zwart!

Onder invloed van de modeontwerpers en hun beroemde “little black dress” wordt zwart ervaren als elegant en tijdloos. Vandaag hullen kranen, accessoires, meubelafwerkingen en zelfs douchewanden zich in een intens zwart – mat of glanzend – om een moderne en industriële stijl te creëren.

Van zwarte kranen...

Paffoni volgt deze trend en breidde zijn gamma matte zwarte kranen van de serie Urban uit tot de serie Light. Het gamma Light met zijn elegante ronde vormen en rechte lijnen met afgeronde hoeken staat bekend om zijn verchroomde kleuren, zijn look van roestvrij staal en zijn zeven speciale kleurnuances. Voortaan is het bij FACQ ook verkrijgbaar in mat zwart, en dat geldt zowel voor de keukenkranen, de douchekranen en de wastafelkranen.

… tot een uiterst trendy zwarte douchewand

De glaswand is heel erg in en heeft twee grote voordelen: hij verdeelt de ruimte, maar laat het licht wel door. Bovendien past een glaswand perfect bij de elegante industriële look van een badkamer. Hierop is de Black douchewand van Inda met zwarte afwerking geïnspireerd. Deze is exclusief verkrijgbaar bij FACQ. Stijleffecten gegarandeerd onder de douche: maak van je badkamer een ruimte met een onbetwistbare klasse.

Zwart en hout in je badkamer: een geslaagde combinatie


Zwarte accenten vormen een perfecte combinatie met warme natuurlijke materialen. De combinatie van strak, modern zwart met de warmte van hout is bijvoorbeeld heel geslaagd.

Ultra cadra van Delpha biedt de mogelijkheid om je zwart badkamermeubel te voorzien van houten fronten. Een strak design met een gezellige toets.


Vond u dit artikel interessant?

Meer van Facq

10x advies voor het inrichten van een kleine badkamer
d6db7b5765e381dced74c79cda53e7f7
Lees dit artikel
Een badkamer in de slaapkamer: goed idee of niet?
6ed97bce1a32ea610ce3cf9a0f0441f7
Lees dit artikel
Geef je badkamer een plantaardige toets
a3a67259729dfee68ade389e03fcdd60
Lees dit artikel

Registreren

Meld je aan om de nieuwste inspiraties en tips voor je project te ontdekken