Waarom je de Batibouw-stand van Woningen Blavier moet bezoeken?


Batibouw is de ideale gelegenheid om je bouw- en renovatieprojecten te realiseren. Overweeg je om een nieuwe sleutel-op-de-deurwoning te bouwen? Bezoek dan zeker de stand van Woningen Blavier (Stand 420 in Paleis 4).

De 61e editie van Batibouw, de grootste bouw-, renovatie- en inrichtingsbeurs van België, vindt plaats van zaterdag 29 februari tot zondag 8 maart. Kandidaat-sleutel-op-de-deurbouwers reppen zich dus maar beter naar Paleis 4, waar ook Woningen Blavier zijn stand heeft. De adviseurs zullen je met open armen ontvangen om al je vragen te beantwoorden, of ze nu gaan over het sleutel-op-de-deurconcept, de prijzen, het type van project dat je in gedachten hebt, trendy materialen, EPB-normen, enz.

Het team geeft je graag uitleg bij de inspiratiemodellen van nieuwe woningen die aan je budget en stijl beantwoorden, om je op weg te zetten voor de realisatie van je woning op maat. Bovendien geniet je nu uitzonderlijke voorwaarden dankzij een korting ter waarde van 50 procent van de btw op de hele woning. Een gedroomde kans om de eerste stap naar de woning van je dromen te zetten.

Enkele cijfers van Batibouw

Batibouw lokt elk jaar zo’n 250.000 bezoekers (waaronder 50.000 professionals). Dit jaar is het evenement toe aan zijn 61e editie, die negen dagen duurt en 800 exposanten verenigt.

Het salon is in de week toegankelijk van ‘s middags tot 20.30 uur (en dus niet van 10 tot 18.30 uur zoals de vorige jaren).

Waarom je de gratis catalogus van Woningen Blavier moet aanvragen

Bezoek je onze stand op Batibouw, onze kantoren te Saint-Georges of Lummen of een van onze tien kijkwoningen? Dan krijg je van ons een waardevol geschenk: de catalogus van Woningen Blavier...

Als een ware goudmijn vormt de catalogus van Woningen Blavier een rijke inspiratiebron op het gebied van architecturen, stijlen, prijzen, enz. van nieuwe woningen op maat. Ook vind je er alles wat je moet weten over de onderneming, evenals een eerste overzicht van wat we aanbieden en een ultracompleet en ultragedetailleerd lastenboek.

Door onze recentste realisaties te ontdekken krijg je een overzicht van de uiteenlopende mogelijkheden, zodat je je voorkeuren nog nauwkeuriger kunt bepalen. Het is namelijk erg moeilijk om je droomhuis te ontwerpen vanaf een wit blad papier. Misschien spreekt het ene model je aan door zijn kubusvormige lijnen, het andere door zijn dak en een derde voor de oppervlakte... De catalogus geeft je een beeld van welke oppervlakte je mag verwachten tegen welke prijs. Kortom, telkens je door de catalogus van Woningen Blavier bladert, kom je weer een stap dichter bij de nieuwe sleutel-op-de-deurwoning van je dromen, een woning die aan al je wensen, je levensstijl en je behoeften voldoet.

De catalogus helpt je om inspiratie op te doen. Alle modellen in de catalogus hebben als doel om je bij te staan in de realisatie van je project op maat. Want bij Woningen Blavier is elke woning uniek, naargelang de behoeften en mogelijkheden van de kandidaat-bouwers.

Vraag je gratis catalogus aan op de website van Woningen Blavier: https://www.blavier.be/nl/catalogus-blavier/

Vond u dit artikel interessant?

Meer van Blavier

Hoe schat je de kostprijs van je woning?
3aeaaba0d67a7ea11365f0f9786f1b36
Lees dit artikel

Registreren

Meld je aan om de nieuwste inspiraties en tips voor je project te ontdekken